Varázslatos Ének 1.rész 12. fejezet

Helloka! ❤ Éééés egy kis szünet után meg is érkezett a 12. fejezet! Kicsit sokat kellett keresgélnem a nevek miatt, de a fő, hogy ez is elkészült! Ha tetszett és szeretnétek a további folytatást, akkor jelezzétek nekem. Jó szórakozást, jó olvasást! Puszi :) Ui.: a Védelmezők névsorát nem értem, miért így írta ki. nézzétek el nekem :/

Varázslatos Ének

1. Rész

 

 

12.fejezet

  Beálltam Gisell és Kiera közé és kihúztam magamat amennyire csak tudtam, de még így is egy fél fejjel kisebb voltam Kieránál, Gisellnél meg majd nem egy fejjel. Ezt nem hiszem el...

  Próbáltam egy kicsit pipiskedni, de minden hiába. Amikor elment mellettem a férfi. Egy pillantásra sem méltatott, hát ez pazar. Miután végigmért mindenki intett, hogy alakzatot tartva forduljunk felé. Kihúzta magát és belekezdett:
-Mindenki jól figyeljen!- kiáltotta mély hangon- ez az óra NEM a szórakozásról szól. Meg kell tanulniuk megvédeni önmagukat, valamint gyakorlaton a támadást. Aki késik, zavarja az órámat, lustálkodik és ehhez hasonló galád dolgokkal próbálkozik, megígérhetem, hogy komoly büntetéssel találja szembe magát. Értve vagyok?

-Igen!- kiáltottuk kórusban.
-Igen, Uram!- förmedt ránk- most pedig nyomás, 5 bemelegítő kör. MÉG MA!- azzal megindultunk. Esküszöm, én még elhittem hogy elég edzett vagyok, de ez az óra után már nem tudom, hogy hogyan tudtam én ezt komolyan elhinni. Egész órán erősítettünk, mert Vito szerint az első legfontosabb dolog a védekezésben, hogy jó kondiban legyünk. Most pedig van 5 percünk rendbe szedni magunkat, mivel jön az osztályok beosztása, azaz, hogy ki hova kerül a felmérések alapján. Felvettem a Kierától kapott fekete nadrágot, egy fekete pólót szintén Kierától és a saját sportcipőmet. Hajamat egy laza copfba fogtam és a virágos szoknyás Kierával rohantunk le az udvarra. Annyira féltem, hogy se Kierával, se Stewval nem kerülök egy osztályba. Amikor megérkeztünk már egy csomóan ott ácsorogtak a tó mellett és nevettek. Mi is odamentünk és megpillantottam a kör szélén Stewt. Odamentem hozzá, Kiera társaságában. Éppen beszélgetni kezdtünk volna, amikor kinyílt az udvar hatalmas ajtaja és kilépett a szabadba az igazgató, Vito, Gebra, Stefan és egy számomra tök ismeretlen nő, akinek barna haja szoros kontyba volt fogva. Nyeltem egy nagyot, majd feléjük fordultam. Egy sebtében kirakott pódiumra felállt az igazgató, megköszörülte a torkát, majd odahajolt a mikrofonszerűséghez és belekezdett:
 -Üdvözöllek benneteket! Mint tudjátok most osztunk be benneteket Béta Törzsekbe. Mielőtt sor kerülne erre a beosztásra, hadd magyarázzam meg, mit takar ez az elnevezés. A világban, mint legtöbben tudjátok a különböző rétegek összefoglaló neve az Alfa Törzsek. Mivel ti még egyikbe sem tartoztok, nem úgy mint szüleitek, ezért kaptátok a Béta Törzs elnevezését. Ha kikerültök a Való Életbe akkor lesztek tagjai az Alfa Törzs egyikének. Tanulmányaitok során ezzel is részletesebben megismerkedtek. Azt viszont soha ne felejtsétek el, hogy látszatra külön vagytok, de minden egyes helyzetben össze kell tartanotok. A felmérések eredményei  és az órákon teljesítettek alapján osztottunk szét titeket 4 Törzsbe. Az UralkodóMágusAlvilági és Védelmező. Azt még fontos tudnotok, hogy ezek nem végleges eredmények, illetve 5. évetekben még több, még jobban kiszanált Törzsekbe kerültök. Nem is szaporítom tovább a szót. Aki a nevét hallja, jöjjön ki és vegye át egyenruháját.- fejezte be Wassmer professzor és előhúzott egy pergament. Széttekerte és kezdte szólítani az embereket. (most ezeket külön nem írom le nektek, de a fejezet végén lesz egy névsor :)) Amikor Stew nevét hallottam, megszorítottam a kezét és az ajkamat harapdálva vártam, hogy hova kerül. 
-Steward Moppy.- Stew odament és átvette az egyenruhát- Uralkodó!- felmutattam neki a hüvelykujjamat, majd vártam tovább. Lassan Kiera neve is elhangzott. Ő Mágus lett. Már szinte csak én álltam ott, amikor meghallottam a nevemet.

-Flora Griffin.- lassan felmentem a pódiumra és átvettem az egyenruhámat- Uralkodó.- Odaléptem egy hatalmas mosoly kíséretében Stew mellé. Kierára is villantottam egy mosolyt. Lehet, hogy a lánnyal nem kerültünk egy Törzsbe, de legalább szobatársak vagyunk és mindennap találkozunk. Az igazgató csendre intett minket és utoljára befejezte a mondandóját. 
-Most pedig elmondom a Törzs Vezetőket. Vito Professzor Úr a Védelmezők vezetője. Vilma Professzor Asszony az Alvilágiaké. Gebra Professzor Asszony a Mágusoké. Stefan Professzor Úr az Uralkodó Törzs vezetője. Kérek minden egyes Törzs tagját, Vezetőjük kíséretében menjenek az előadójukba. Köszönöm a figyelmet!- azzal ellépett a mikrofontól én pedig Stewval az oldalamon követtem Stefant. A 2. emeletre mentünk egy tágas, menta zöld színű előadóba. Középtájon Stew mellé lehuppantam és körülnéztem. Számtalan ismeretlen ember, akikre akár csak egy fél év múlva is teljesen máshogy fogok tekinteni, nem így. Kivéve Melanit. Sajnos ő is Uralkodó lett. Ezt nem hiszem el! Stefan egy dugig megpakolt táskát tett le az asztalra, majd kiosztotta a személyre szabott könyveinket, visszakérte az ideiglenes órarendünket és kiosztotta az igazit. A tanárok maradtak csak néhány plusz óra ékelődött be. Örömmel láttam, hogy lesz közös órám Kierával. Körbenéztem a teremben és megláttam Lennit és Gisellt is. Mindkettőjükre villantottam egy mosolyt, majd visszafordultam Stefan felé. Igaz azt nem hallottam hogy mit mond, csak azt láttam, hogy mozog a szája. Egy dallam járt a fejemben és próbáltam hozzá szöveget alkotni. Stew rázott föl ebből az állapotból. A következő óra is a professzorral volt, de előtte elugrottam a mosdóba. Visszafelé összefutottam Kierával és Elizabethtel. Mindketten fülig érő szájjal mesélték Grebra professzor asszony mennyire kedves, édes, aranyos. Én csak hallgattam őket és közben az órát néztem, mivel nem akartam elkésni. Annyira belemélyedtek a mesélésbe, hogy úgy kellett a két lányt leállítanom és mondanom nekik, hogy azért levegőt el ne felejtsenek menni valamint jeleztem is a mehetnékemet, ugyanis egy percem volt felfutni a másodikra. Pont a csengetésre beestem az ajtón és örömmel nyugtáztam azt, hogy Stefan professzor még nem érkezett vissza. Lehuppantam ismét Stew mellé és belelapoztam az egyik újdonsült könyvembe, amiből egy cetli esett ki. Miután elolvastam a "levél" tartalmát, falfehér arccal fordultam a mellettem ülő fiú mellé akinek nyújtottam is közben a lapot, csakhogy Stefan belépett és kijelentette, hogy most mindenki maradjon csöndben.

 

 

 

 

Uralkodók névsora:                 Mágusok névsora:              Alvilágiak névsora:       

1. Adam Cook                              1. Hanna Cohn                      1.  Krista Fenn

2. Ella Fisher                               2. Kiera Brawn                      2. Esteba Hall

3. Gisell Cox                                3.  Milli Wave                        3. Dylen Grotek

4. Tuur Gates                              4. Timeo Earl                        4. Diego Peterson

5. Lenni Bekrol                           5. Elizabeth Baker                5.  Anik Santos

6. Melani Stefford                      6.  Mathis Fields                   6. Marie Waller

7. Sonja Pe                                    7. Zusa Joffe                 7. Kais Travis

8. Rose Willis                              8. Tom De Luca                    8. Liva Sutter

9. Edward Keller                         9. Otilie Paetz                       9. Emily Millar

10. Maya Jones                          10. Juliana Wong                  10. Milan McDonald

11. Filip Shaw                             11. Hugo Travis                      11. Naja Laline

12. Even McGee                         12. Noa Stern                         12. Signe Perron

13. Fredric Payne                      13. Teodora Pine                    13. Ali Jackson

14. Stella West                           14. Axel Little                         14. Celine Gerber

15. Sasha Nesbett                      15. Robin Greer                     15. Julie Gerber

16. Laly Blyer                                                                               16. Bilal Ap

17. Flora Griffin                                                                   17. Tide Ellis

18. Theo Goss

19. Naomi Kress

20. Dina Simons

21. Steward Moppy

22. Tim Bennet

23. Yann Chin

Védelmezők névsora:
Ajánló
Kommentek
  1. Én